Vochiţoiu (UNPR) îl contrazice pe Tăriceanu: Guvernul este legitim dacă îşi respectă angajamentele

Senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu a declarat, marţi, că formaţiunea pe care o reprezintă va vota Guvernul Cioloş şi l-a contrazis pe liderul ALDE, Călin Popesu Tăriceanu, care a vorbit despre delegitimarea Parlamentului, afirmând că Cioloş va fi legitim dacă îşi respectă promisiunile.

223 afișări
Imaginea articolului Vochiţoiu (UNPR) îl contrazice pe Tăriceanu: Guvernul este legitim dacă îşi respectă angajamentele

Vochiţoiu (UNPR) îl contrazice pe Tăriceanu: Guvernul este legitim dacă îşi respectă angajamentele (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Vă vorbesc astăzi în numele UNPR, primul partid care a transmis public susţinerea fără echivoc, sprijinul a priori pentru această formulă guvernamentală, ca propunere a preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis. Am fost de fapt consecvenţi. Am declarat şi ne-am ţinut de cuvânt că vom sprijini instituţia Preşedinţei.şi pe preşedinte în demersurile ce ţin de siguranţa României şi interesul naţional", a susţinut Haralambie Vochițoiu.

Senatorul a spus însă că speră că premierul desemnat Dacian Cioloş va sprijini şi măsurile UNPR care au fost discutate în timpul negocierilor.

Pe de altă parte, Vochiţoiu a criticat afirmaţiile lui Tăriceanu, privind delegitimarea Parlamentului în cazul unui vot favorabil pentru Guvernul Cioloş. "Atâta timp cât veţi face ceea ce vă angajaţi în faţa Parlamentului sunteţi perfect legitimaţi şi legitimi", a spus acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici