Voicu: Vom vota orice moţiune de cenzură, cu toţi parlamentarii prezenţi şi cu bilele la vedere

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat luni, la finalul BPC, referitor la moţiunea de cenzură anunţată de social-democraţi, că liberalii vor vota orice moţiune care duce la căderea Guvernului Boc, fără niciun fel de ezitare, cu toţi parlamentarii prezenţi şi cu bilele la vedere.

17 afișări
Imaginea articolului Voicu: Vom vota orice moţiune de cenzură, cu toţi parlamentarii prezenţi şi cu bilele la vedere

Voicu: Vom vota orice moţiune de cenzură, cu toţi parlamentarii prezenţi şi cu bilele la vedere (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă liberalii susţin moţiunea de cenzură pregătită de PSD, Mihai Voicu a afirmat că liberalii vor vota orice moţiune de cenzură care să ducă la căderea Guvernului Boc.

"Votăm orice fel de moţiune de cenzură care duce la căderea Guvernului Boc, fără niciun fel de ezitare, cu toţi parlamentarii prezenţi, cu bilele la vedere. Aşa cum am făcut şi acum două săptămâni, aşa vom face şi dacă se va depune o nouă moţiune", a susţinut Voicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici