Watson: "Nu există porc atât de mare încât ursul liberal să nu-l înghită"

Liderul ALDE, Graham Watson, a declarat, sâmbătă, de la tribuna Congresului PNL, că "nu există porc atât de mare încât ursul liberal să nu-l înghită".

909 afișări
Imaginea articolului Watson: "Nu există porc atât de mare încât ursul liberal să nu-l înghită"

Watson: "Nu există porc atât de mare încât ursul liberal să nu-l înghită" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Putem să-l învingem pe Băsescu aici, putem să-i învingem pe cei din PPE în Europa? Bineînţeles că putem. Niciun porc nu este atât de mare încât ursul liberal să nu-l înghită", a afirmat Watson, în aplauzele delegaţilor PNL.

Liderul ALDE a mai afirmat că liberalii trebuie să pornească în reconstruirea României, astfel încât afacerile să se dezvolte, bătrânii să poată trăi în demnitate, iar imigranţii să se uite în ţară şi să fie determinaţi să se întoarcă.

"România poate oferi mai mult decât mâncare şi vin bun, mai mult decât ciorbă şi Chardonnay", a susţinut Watson.

"Nu uit niciodată că sunteţi a şaptea ţară din UE ca mărime, a şaptea din 27 şi trebuie să vă purtaţi ca unul dintre statele puternice, să aveţi greutate pe scena europeană, nu să stăruiţi în sărăcie şi să zâmbiţi pe margine", le-a mai spus Watson liberalilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici