Zece organizaţii locale ale PDL, dizolvate

Zece organizaţii locale ale PDL Sălaj au fost dizolvate din cauza rezultatelor slabe obţinute la ultimele alegeri parlamentare, Colegiul Director al organizaţiei judeţene retrăgând, în acelaşi timp, sprijinul politic în cazul unui primar de comună şi a cinci consilieri locali din mediul rural.

310 afișări
Imaginea articolului Zece organizaţii locale ale PDL, dizolvate

Zece organizaţii locale ale PDL, dizolvate din cauza rezultatelor slabe la alegeri (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Colegiul Director al PDL Sălaj a decis, vineri, dizolvarea a zece organizaţii locale şi retragerea sprijinului politic în cazul unui primar de comună şi a cinci consilieri locali din mediul rural, în urma analizei rezultatelor slabe obţinute de aceştia la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut.

Preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a declarat, într-o conferinţă de presă, că liderii organizaţiei judeţene au decis dizolvarea a zece organizaţii locale şi retragerea sprijinului politic mai multor aleşi locali din mediul rural.

"Colegiul Director judeţean al PDL Sălaj s-a întrunit astăzi (vineri - n.r.) şi a analizat rezultatele de la alegeri, din decembrie, luând măsuri. S-a decis dizolvarea a zece organizaţii locale: cea din oraşul Cehu Silvaniei şi alte nouă din comune. De asemenea, s-a retras sprijinul politic în cazul primarului comunei Lozna şi a cinci consilieri locali din mediul rural. Decizia Colegiului a fost întemeiată pe analiza făcută în fiecare din aceste situaţii", a spus Bode.

Colegiul Director al PDL Sălaj s-a întrunit în prezenţa preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi a secretarului general Gheorghe Flutur.

În urma alegerilor parlamentare, în Sălaj USL a obţinut două mandate de deputat şi unul de senator, UDMR a câştigat un mandat de deputat, iar PDL un mandat de deputat, prin redistribuire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici