Zgonea: Majoritatea parlamentarilor PSD s-au exprimat pentru ieşirea de la guvernare

Deputatul PSD Valeriu Zgonea a declarat, luni după-amiază, înaintea CEXN care analizează situaţia creată prin intenţia premierului de a-l remania pe Dan Nica din funcţia de ministru al Internelor, că majoritatea parlamentarilor PSD s-au pronunţat pentru ieşirea de la guvernare.

27 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Majoritatea parlamentarilor PSD s-au exprimat pentru ieşirea de la guvernare

Zgonea: Majoritatea parlamentarilor PSD s-au exprimat pentru ieşirea de la guvernare (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Zgonea a afirmat, la sediul central al PSD, că în şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD din Parlament, care a precedat CEXN, că majoritatea senatorilor şi deputaţilor s-au pronunţat pentru ieşirea de la guvernare.

El a menţionat că părerile au fost împărţite, însă cei mai mulţi au subliniat că, prin decizia BPN de a-l reconfirma pe Dan Nica în funcţia de ministru, PSD a reuşit să păstreze stabilitatea guvernamentală.

"PDL nu a fost preocupat decât de Ministerul de Interne, pentru că el deţine practic toate pârghiile contestaţiilor pe care orice cetăţean poate să le sesizeze în timpul campaniei electorale. Următoarele 66 de zile sunt extrem de importante pentru PDL să deţine puterea ministerului de Interne", a afirmat Zgonea.

El a spus că în rândul parlamentarilor există o mare nemulţumire pentru faptul că timp de nouă luni de zile nu au fost numiţi toţi social-democraţii în funcţii în unele agenţii teritoriale.

"Orice minut pe care îl mai stăm (PSD - n.r.) la guvernare acum creează un prejudiciu de imagine nouă şi tuturor celor care au votat PSD", a mai afirmat Zgonea.

Grupurile parlamentare ale Alianţei PSD+PC s-au pronunţat, luni, pentru menţinerea în continuare în funcţie a ministrului Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, potrivit anunţului făcut de liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici