Zgonea: PNL şi PDL se tem de mândria de a fi român

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, în legătură cu declaraţiile liderilor PNL şi PDL că PSD se teme de formarea unei alianţe de centru dreapta, că de fapt PNL şi PDL se tem de mândria de a fi român.

69 afișări
Imaginea articolului Zgonea: PNL şi PDL se tem de mândria de a fi român

Zgonea: PNL şi PDL se tem de mândria de a fi român (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

„Ei (liderii PNL şi PDL - n.r.) se tem de mândria de a fi român. Dacă CCrin Antonescuse apropie de cei care au contestat în instanţă în timpul campaniei electorale acest slogan: mândria de a fi român, de cei care au umilit şi jignit România în Europa înseamnă că proiectul liberal în România este unul mort. Cred că adevăraţii liberali nu pot accepta acest lucru. Mi se pare o greşeală strategică de credibilitate internă şi internaţională”, a afirmat Zonea, întrebat în legătură cu declaraţiile lui Crin Antonescu că PSD şi VVictor Pontase tem de o alianţă de centru-dreapta.

Întrebat ce şanse dă candidatului unei alianţe de centru-dreapta, Zgonea a răspuns: ”care dintre ei, ăla care a luat 3%, care a luat 6% sau cel care a luat 12%?”.

În legătură cu faptul că Vasile Blaga şi Crin Antonescu nu negociază şi cu Elena Udrea pentru formarea alianţei de dreapta, Valeriu Zgonea a arătat că nu este treaba lui ce vor aceştia: „Nu este treaba mea ce vor ăştia în gaşcă. Pe mine mă interesează ce vor cetăţenii, să fim respectaţi în Europa. Ce fac ei şi cum se înţeleg ei, în gaşcă, este treaba lor”

Zgonea a mai spus că PSD a scos la europarlamentare un scor foarte bun pentru care a muncit foarte mult şi reprezintă o încredere pe care cetăţenii o dau Guvernului şi lui Victor Ponta şi că mai e mult până în toamnă, la alegerile prezidenţiale, iar „armata PSD trebuie să lucreze cu profesionalism”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici