România - Ucraina, duminică în Sala Dinamo. Echipa masculină de handbal caută prima calificare din 1996 la Campionatul European

Echipa masculină de handbal caută prima calificare din 1996 la Campionatul European. Prima reprezentativă a României a pierdut ieri cu Austria, scor 32-36, dar va înfrunta duminică la Bucureşti Ucraina într-un meci foarte important în calculele calificării.

262 afișări
Imaginea articolului România - Ucraina, duminică în Sala Dinamo. Echipa masculină de handbal caută prima calificare din 1996 la Campionatul European

Foto: FRH - Federaţia Română de Handbal

Naţionala condusă de Xavi Pascual este într-o grupă cu Austria, Ucraina şi Insulele Feroe. Primele două echipe se califică la EURO, alături de cele mai bune 4 locuri 3 din cele 8 grupe.

România-Ucraina se joacă duminică, 16 octombrie, la sala Dinamo din Bucureşti, de la 17:30. Biletele pot fi găsite AICI.

După acest meci România va mai juca cu Insulele Feroe (8 şi 11 martie 2023), respectiv returul cu Austria (26 aprilie) şi cu Ucraina (30 aprilie).

Lot:

portari – Alexandru Bucătaru, Ionuţ Iancu (CSA Steaua Bucureşti), Dan Lucian Vasile;
jucători de câmp – Ionuţ Nistor, Roland Thalmaier, Javier Humet, Demis Grigoraş, Cristian Ghiţă, Nicuşor Negru, Sabin Constantina, Ante Kuduz, Dan Racoţea, Robert Militaru, Gabriel Cumpănici, Andrei Buzle, Adrian Rotaru, Călin Dedu, Daniel Susanu, Călin Căbuţ, Octavian Bizău şi Gabriel Ilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici