Ucraina: 88 de locaţii din regiunea Herson au fost eliberate

Forţele de apărare ucrainene au eliberat 88 de locaţii din regiunea Herson, a declarat Kirilo Timosenko, adjunctul preşedintelui ucrainean, informează site-ul Ukrinform.

1181 afișări
Imaginea articolului Ucraina: 88 de locaţii din regiunea Herson au fost eliberate

Ucraina: 88 de locaţii din regiunea Herson au fost eliberate

Potrivit datelor furnizate de Timoşenko, în zonele eliberate locuiesc 11.827 de ucraineni.

Soldaţii de la Kiev lucrează în districtul Berislav pentru a oferi ajutor umanitar, ca să se repare liniile electrice avariate prin instalarea de noi stâlpi de curent.

Timoşenko a mai spus că au fost curăţaţi 120 de kilometri de autostrăzi. De asemenea, comunicaţia mobilă a fost restabilită, în timp ce lucrările de deminare continuă în teritoriile revenite sub controlul Ucrainei.

În regiunea Harkov, în schimb, 155 de locuri au fost eliberate până acum de la Kiev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici