România, campioană europeană la decoraţii secrete

10.000 de decoraţii de tip militar, dar şi câteva civile a conferit - numai în ultima lună - preşedintele României, Traian Băsescu, cadrelor active şi câtorva rezervişti din structurile militare, mai ales celor din structurile de forţă şi din serviciile secrete.

7 afișări
Imaginea articolului România, campioană europeană la decoraţii secrete

România, campioană europeană la decoraţii secrete

Avalanşa de decrete prezidenţiale din ultima lună, majoritatea secretizate în premieră pentru un act de conferire a unor distincţii de acest fel, ascunde nu mai puţin de 10.000 de decoraţii conferite de şeful statului român, după cum au declarat pentru cotidianul.ro surse din Administraţia Prezidenţială.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici