Someri cu diploma: 9.000 de absolventi de facultate din 2009 au ajuns pe lista de somaj

In 2009 au absolvit 92.000 de studenti de la universitatile de stat, iar dintre acestia 9.000 au aplicat la Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM) pentru ajutorul de somaj, care in cazul lor este de 300 de lei pe luna, conform datelor ANOFM.

12 afișări
Imaginea articolului Someri cu diploma: 9.000 de absolventi de facultate din 2009 au ajuns pe lista de somaj

Someri cu diploma: 9.000 de absolventi de facultate din 2009 au ajuns pe lista de somaj

Absolventii nu-si gasesc de lucru din cauza crizei economice, dar si pentru ca piata este in continuare saturata de cererea de munca a proaspetilor absolventi, pentru ca in 2008 au iesit de pe bancile facultatilor doua generatii o data.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici