Video “Urzica de presa” cu Kiki Vasilescu

“Urzica de presa” este prima emisiune zilnica (apare de luni pana vineri la ora 13) difuzata exclusiv pe internet.

3 afișări

Trecand in revista presa online de astazi, Kiki se intreaba daca ministrul finatelor Vosganian are vreo legatura cu realitatea, intrucat majorarea salariului cu 40 de lei e mai ridicola decat suta de lei oferita de Ceausescu in ‘89. Iar cu un salariu atat de mic ca nici de-o telina in plus nu ajunge, nu-i de mirare ca Gandul ne anunta ca 70% dintre romani nu mai vor sau nu mai pot sa faca copii.

 “Urzica de presa” cu Kiki Vasilescu iti ofera, la pachet cu buna dispozitia, o revista a presei relaxanta special gandita pentru omul urban si stresat care nu-si permite la serviciu pauze mai lungi de 10 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici