Londra: Al treilea copil mort din cauza streptococului A în ultima săptămână

Al treilea copil a murit din cauza unei infecţii cu Streptococ A în ultima săptămână, în Londra. Ultimul caz a fost la o şcoală din Ealing, în vestul capitalei Marii Britanii, potrivit Sky News.

1116 afișări
Imaginea articolului Londra: Al treilea copil mort din cauza streptococului A în ultima săptămână

Londra: Al treilea copil mort din cauza streptococului A în ultima săptămână

Streptococul A poate provoca scarlatină, infecţii ale gâtului şi, în cazuri foarte rare, boli invazive.

Oficialii din domeniul sănătăţii au declarat că micuţul, a cărui vârstă nu a fost dezvăluită, învăţa la o şcoală din Ealing, în vestul Londrei.

Dr. Yimmy Chow, consultant în domeniul protecţiei sănătăţii la Agenţia de Securitate Sanitară din Marea Britanie, a declarat: „Suntem extrem de întristaţi să aflăm despre moartea unui copil de la şcoala primară St John's, iar gândurile noastre se îndreaptă către familia, prietenii şi comunitatea şcolară. În colaborare cu echipa de sănătate publică a Consiliului Ealing, am oferit sfaturi de precauţie comunităţii şcolare pentru a ajuta la prevenirea altor cazuri şi continuăm să monitorizăm îndeaproape situaţia”.

Alţi doi elevi au murit din cauza acestei infecţii în ultimele şapte zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
mort,
streptococ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici