Ministerul Sănătăţii şi-a trimis Corpul de Control la SAJ Bihor

Printre altele, inspectorii verifică dispariţia a 5 tone de fier vechi, dar şi angajări trucate.

1201 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii şi-a trimis Corpul de Control la SAJ Bihor

Ministerul Sănătăţii şi-a trimis Corpul de Control la SAJ Bihor

La Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Bihor se află în control o echipă a Corpului de Control de la Ministerul Sănătăţii, după ce mai mulţi angajaţi, foşti sau actuali, au sesizat o serie de posibile ilegalităţi.

Sunt reclamate posibile trucări de concursuri pentru angajarea de ambulanţieri, dar neregulile conţin o paletă duversă.

Corpul de Control verifică, printre altele, felul cum s-au „topit” 5 tone de fier vechi rezultate din casarea unor ambulanţe.

Mai sunt în vizor decontarea fictivă a unor mari cantităţi de carburanţi şi umflarea devizelor pentru reparaţii, scrie ebihoreanul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici