185 de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti în ultima săptămână

În ultima săptămână, poliţiştii au depistat 185 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora erau emise mandate de arestare.

719 afișări
Imaginea articolului 185 de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti în ultima săptămână

185 de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti în ultima săptămână (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"În perioada 15 - 21 aprilie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 121 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 78 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni", a anunţat Poliţia Română printr-un comunicat de presă.

De asemenea, au fost depistate 64 de persoane urmărite în temeiul legii. 54 dintre acestea au fost încarcerate, fiind condamnate definitiv la detenţie. Şase dintre cei depistaţi au fost arestaţi în baza unor mandate de arestare preventivă iar pe numele altor patru fuseseră emise sentinţe de internare în spitale.

Printre cei depistaţi de poliţişti se află un bărbat de 42 de ani din Gorj, care se sustrăgea executării unei pedepse de 21 de ani de închisoare, pentru omor deosebit de grav. Acesta a fost prins la data de 16 aprilie şi încarcerat în Penitenciarul Craiova.

Poliţiştii au găsit şi încarcerat un alt bărbat, de 27 de ani, din Brăila, care se sustrăgea arestării preventive, pentru comiterea de infracţiuni la regimul armelor, muniţiilor, explozivilor şi substanţelor periculoase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici