Patru tone de brânză expirată, confiscată de poliţişti

Patru tone de brânză, cu termenul de valabilitate expirat, au fost confiscate, marţi, de agenţii de la economic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, de la un depozit din Galaţi, existând suspiciuni pentru alte 46 de tone, au declarat surse din Poliţia Română pentru MEDIAFAX.

1134 afișări
Imaginea articolului Patru tone de brânză expirată, confiscată de poliţişti

Patru tone de brânză expirată, confiscată de poliţişti (Imagine: Shutterstock)

Patru tone de brânză cu termenul de valabilitate expirat au fost găsite şi confiscate, marţi, de la un depozit din Galaţi, de poliţiştii de la economic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române(IGPR), iar pentru alte 46 de tone există în acest moment suspiciuni şi s-au trimis probe la analiză, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul Poliţiei Române.

Potrivit acestora, depozitul aparţine unei societăţi, care comercializează produse lactate, iar până la verificarea cercetărilor, locul a fost sigilat de oamenii legii.

Controlul făcut la depozitul din Galaţi face parte din seria de acţiuni de verificare a produselor alimentare în preajma sărbătorilor de Paşte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici