3.275 de de candidaţi absenţi şi 14 eliminaţi la a treia probă scrisă a Bacalaureatului

3.275 de de candidaţi au absentat şi 14 au fost eliminaţi la a treia probă scrisă a Bacalaureatului, desfăşurată miercuri, a anunţat Ministerul Educaţiei

129 afișări
Imaginea articolului 3.275 de de candidaţi absenţi şi 14 eliminaţi la a treia probă scrisă a Bacalaureatului

3.275 de de candidaţi absenţi şi 14 eliminaţi la a treia probă scrisă a Bacalaureatului

La proba la alegere a profilului şi a specializării, desfăşurată miercuri, s-a înregistrat o rată de participare de 97,3%.

Au absentat 3.275 de de candidaţi, iar 14 candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceştia din urmă nu vor putea participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Subiectele şi baremul de evaluare au fost publicate pe site-ul subiecte.edu.ro la ora 15.00.

Ultima probă din această sesiune a Bacalaureatului, cea de Limba şi literatura maternă, este programată joi, în vederea susţinerii acesteia fiind înscrişi 5.551 de candidaţi.

Afişarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie, zi în care vor fi depuse şi contestaţiile. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută în data de 1 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici