7.000 de lei amendă pentru organizatorul protestului din centrul Capitalei, fără respectarea regulilor

  • Organizatorul protestului din centrul Capitalei a primit o amendă de 7.000 de lei.
  • La manifestaţia din Parcul Izvor au participat cu mult peste o sută de persoane permise.
  • Printre protestatari s-au aflat şi co-fondatorii AUR George Simion şi Claudiu Târziu.
5602 afișări
Imaginea articolului 7.000 de lei amendă pentru organizatorul protestului din centrul Capitalei, fără respectarea regulilor

Foto: Facebook / George Simion

Organizatorul protestului din centrul Capitalei a primit o amendă de 7.000 de lei, în condiţiile în care la manifestaţie au participat cu mult peste o sută de persoane permise. 

Referitor la protestul de duminică din Parcul Izvor, Jandarmeria Bucureşti precizează că, până în acest moment, organizatorul a fost amendat cu 7.000 de lei pentru că nu a luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depăşirea numărului maxim de 100 de participanţi şi pentru că nu a asigurat respectarea de către aceştia a celorlalte măsuri de protecţie sanitară.

Câteva sute de persoane, în mare parte membri AUR, au protestat duminică după-amiază în parcul Izvor din Bucureşti, împotriva „vaccinării obligatorii anti-Covid”, manifestaţie la care au participat şi co-fondatorii AUR George Simion şi Claudiu Târziu.

„500 de oameni de AUR se alătură manifestaţiei de azi”, a transmis George Simion.

Echipaţi cu steaguri tricolore, în cea mai mare parte, protestatarii nu purtau mască şi nici nu respectau normele de distanţare socială.

Cu pancarte anti-vaccin, manifestanţii s-au declarat împotriva „paşaportului de vaccinare”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici