FOTO Protest în centrul Capitalei fără respectarea regulilor de siguranţă. Liderii AUR, între manifestanţi

  • Duminică a fost organizat un protest în faţa Palatului Parlamentului.
  • În mare parte, manifestanţii nu respectau normele de siguranţă, distanţarea socială. Unii aveau mască de protecţie, dar nu o purtau la gură şi nas.
  • La protest au fost prezenţi şi liderii AUR, George Simion şi Claudiu Târziu.
  • Protestul a fost organizat faţă de ideea vaccinării obligatorii, dar şi împotriva eventualei implementări a aşa-numitului paşaport de vaccinare. Niciuna dintre aceste idei nu este reglementată..
7248 afișări
Imaginea articolului FOTO Protest în centrul Capitalei fără respectarea regulilor de siguranţă. Liderii AUR, între manifestanţi

FOTO Protest în centrul Capitalei fără respectarea regulilor de siguranţă. Liderii AUR, între manifestanţi

UPDATE 20.00 Organizatorul protestului din centrul Capitalei a primit o amendă de 7.000 de lei.

Câteva sute de persoane, în mare parte membri AUR, au protestat duminică după-amiază, în parcul Izvor din Bucureşti, împotriva vaccinării obligatorii anti-Covid, manifestaţie la care au participat şi co-fondatorii AUR, George Simion şi Claudiu Târziu. „500 de oameni de AUR se alătură manifestaţiei de azi”, a transmis George Simion.

Echipaţi cu steaguri tricolore, în cea mai mare parte, protestatarii nu purtau mască şi nici nu respectau normele de distanţare socială.

Cu pancarte anti-vaccin, manifestanţii s-au declarat împotriva „paşaportului de vaccinare”. Potrivit lui George Simion, solicitările din stradă vor fi preluate, în Parlament de parlamentarii AUR, sub formă de amendamente. 

 

Presa spune că au fost 1000 de participanţi. Voi ce credeţi? PS: Amendamentele cerute de organizaţiile civice au fost depuse de parlamentarii noştri

Publicată de George Simion pe Duminică, 7 martie 2021

 

 

500 de oameni de AUR se alătură manifestaţiei de azi

Publicată de George Simion pe Duminică, 7 martie 2021

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici