70 de angajaţi ai Spitalului Timişoara, audiaţi în cazul decesului arhitectei Casei Poporului

Aproximativ 70 de angajaţi ai Spitalului Judeţean Timişoara au fost chemaţi la audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş într-un dosar ce vizează decesul arhitectei Anca Petrescu, care, printre altele, a proiectat şi Casa Poporului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2306 afișări
Imaginea articolului 70 de angajaţi ai Spitalului Timişoara, audiaţi în cazul decesului arhitectei Casei Poporului

70 de angajaţi ai Spitalului Timişoara, audiaţi în cazul decesului arhitectei Casei Poporului (Imagine: Anca Petrescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, aproximativ 70 de angajaţi ai acestei instituţii medicale, în special medici şi asistente de la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, au fost chemaţi la audieri la sediul IPJ Timiş, într-un dosar ce vizează decesul arhitectei Anca Petrescu.

„Sunt mai mulţi colegi chemaţi în vederea audierii. Ultimii colegi sunt programaţi în 20 aprilie. Sunt aproximativ 70 de colegi. Toţi suntem audiaţi în calitate de martori. Au decurs civilizat şi normal audierile”, a declarat doctorul Marius Păpurică, de la secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara.

Audierile personalului de la Spitalul Judeţean Timişoara au început joi, la sediul IPJ Timiş. Sunt audiaţi doctori, asistente şi alţi angajaţi ai spitalului.

Conform doctorilor, sunt chemaţi, în medie 9 – 10 angajaţi de la spital pe zi, în total fiind vorba de aproximativ 70 de persoane de la Spitalul Judeţean din Timişoara care au fost sau vor fi audiate, toate în calitate de martor, până în 20 aprilie. Spitalul le-a pus la dispoziţie angajaţilor un jurist.

Arhitecta Anca Petrescu, cunoscută pentru proiectarea Casei Poporului, a murit în toamna anului 2013 în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Timiş. Iniţial, ea a fost tratată la Spitalul Judeţean din Timişoara, iar, după aproximativ o lună, a fost transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde ar fi ajuns infectată cu pioceanic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici