A ajuns COVID-19 în Coreea de Nord? Kim Jong Un construieşte în regim de urgenţă un spital

  • Coreea de Nord construieşte în regim de urgenţă un spital
  • Noul obiectiv trebuie să fie gata în câteva luni
  • Ţara nu a raportat până acum niciun caz de infecţie cu coronavirus
4750 afișări
Imaginea articolului A ajuns COVID-19 în Coreea de Nord? Kim Jong Un construieşte în regim de urgenţă un spital

A ajuns COVID-19 în Coreea de Nord? Kim Jong Un construieşte în regim de urgenţă un spital


Liderul nord coreean Kim Jong Un a cerut ca un spital nou, modern, să fie construit în cel mai scurt timp, în ciuda faptului că, potrivit statisticilor oficiale, ţara nu a raportat niciun caz de infectare cu coronavirus, scrie The Independent.

Presa de stat din Corea de Nord a publicat, joi, un mesaj al lui Kim Jong Un, în care acesta transmite că este „crucial” ca „sănătatea cetăţenilor să fie protejată”.
 
Kim, preşedinte al Partidului Muncitoresc, susţine că ridicarea unui nou spital este o prioritate, şi a cerut ca acesta să fie gata până la începutul lui octombrie, când se împlinesc 75 de ani de la fondarea partidului.
 
„Partidul şi-a propus să dezvolte sistemul public de sănătate aşa încât acesta să fie mai orientat spre pacient şi să îşi asume responsabilitatea de a proteja vieţile oamenilor şi sănătatea acestora. În acest sens, ne-am propus să finalizăm construirea acestui obiectiv până la aniversarea de 75 de ani a partidului”, a declarat Kim Jong Un.
 
Coreea de Nord nu a raportat până acum niciun caz de infectare cu coronavirus, în ciuda faptului că se învecinează cu China şi cu Coreea de Sud, care a anunţat că peste 8.000 de persoane s-au infectat cu coronavirus.
 
Liderul nord coreean Kim Jong Un a cerut ca un spital nou, modern, să fie construit în cel mai scurt timp, în ciuda faptului că, potrivit statisticilor oficiale, ţara nu a raportat niciun caz de infectare cu coronavirus, scrie The Indepdendent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici