A doua tranşă de Orostim HV, epuizată. Suplimentul alimentar dezvoltat de Institutul Cantacuzino este la mare căutare

  • Suplimentul alimentar a reprezentat un proiect de cercetare făcut de Institutul Cantacuzino
  • Primele două loturi de 900 şi 800 de flacoane s-au vândut rapid
  • Institutul urmăreşte dublarea producţiei şi vânzarea online a suplimentului pentru imunitate
2372 afișări
Imaginea articolului  A doua tranşă de Orostim HV, epuizată. Suplimentul alimentar dezvoltat de Institutul Cantacuzino este la mare căutare

Suplimentele pentru imunitate sunt la mare căutare. A doua tranşă de Orostim HV s-a terminat la fel de repede ca prima, în două ore. Produsul dezvoltat de Institutul Cantacuzino a fost scos azi la vânzare pentru a doua oară. Opt sute de flacoane s-au epuizat rapid şi cererea este în continuare mare.

„Acest supliment este compus din 15 culturi bacteriene şi un extract de orz, pe lângă alţi excipienţi”, informează Cristian Uluitu, şef secţie imunomodulator.

Despre tulpinile bacteriene se spune că produc imunitate organismului. Acesta este motivul pentru care oamenii preferă să ţină o cură cu Orostim HV în pandemie. La finalul anului, Institutul Cantacuzino a demarat procesul de microproducţie cu capacităţi experimentale proprii.

Primul lot s-a scos pe piaţă pe 2 decembrie, când cele 942 de flacoane s-au vândut rapid. Astăzi, un al doilea lot de 800 de flacoane s-a vândut la fel de rapid. Pentru că cerinţa este mare, se urmăreşte atât optimizarea fluxului pentru dublarea cantităţii cât şi vânzarea online.  

„Facem la nivelul insitutului eforturi să dublăm producţia în aria noastră de cercetare, dar avem şi posibilitatea să externalizăm unele servicii la firmele specializate. Sperăm să reuşim ca de la începutul anului viitor să dăm drumul la magazinul online pentru că avem o cerere foarte mare şi din provincie”, spune Feraru Romeo, purtător de cuvânt al MAPN.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor, iar preţul unui flacon este de 80 de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici