A murit Pebbles, cel mai bătrân câine din lume

  • A murit Pebbles, cel mai bătrân câine din lume.
  • Mai avea cinci luni până să împlinească 23 de ani.
2388 afișări
Imaginea articolului A murit Pebbles, cel mai bătrân câine din lume

În vârstă de 22 de ani, toy fox terrier-ul din Carolina de Sud a murit luni din cauze naturale, au anunţat proprietarii câinelui, pe Instagram.

"A fost un partener unic în viaţă şi a fost o onoare pentru noi să avem binecuvântarea de a o fi avut ca animal de companie şi membru al familiei", se arată în declaraţie.

Pebbles a murit cu cinci luni înainte de a împlini 23 de ani, a precizat familia, conform The Guardian.

Pebbles a fost recunoscut cel mai bătrân câine din lume de către Guinness World Records în luna mai, după ce proprietarii Bobby şi Julie Gregory şi-au dat seama că animalul lor de companie era mai bătrân decât precedentul câine cel mai bătrân, un chihuahua de 21 de ani pe nume TobyKeith.

"Bobby stătea pe canapea, iar prietenii şi familia au început să trimită mesaje şi să sune în legătură cu o ştire pe care au văzut-o despre un câine de 21 de ani care a obţinut recordul", a declarat atunci Julie Gregory pentru Guinness World Records.

"Când am văzut povestea lui TobyKeith la toate ştirile, am aplicat".

Pebbles s-a născut la 28 martie 2000 şi a fost adoptată de soţii Gregory în acelaşi an. Cuplul căuta un câine de rasă mare, dar, a spus Julie Gregory, "sărea şi lătra atât de mult la Bobby încât acesta nu a avut de ales decât să o ia în braţe. A fost dragoste instantanee în momentul în care cei doi s-au întâlnit".

Lui Pebbles îi plăcea să asculte muzică country, au spus soţii Gregory, preferându-i pe Conway Twitty şi Dwight Yoakam. De asemenea, lui Pebbles îi plăcea să încerce mâncăruri noi şi să fie răsfăţată.

Împreună cu partenerul ei, Rocky, care a murit în 2016, a dat naştere la 32 de căţeluşi.

Pentru ultima ei zi de naştere, familia i-a oferit lui Pebbles o baie cu spumă şi o farfurie cu coaste.

"Nu a existat niciodată cineva care să nu o fi iubit pe Pebbles. Ne va lipsi foarte mult", a declarat familia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câine,
pebbles

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici