Accident grav în Giurgiu, vineri dimineaţa, la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală, soldat cu două decese UPDATE

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN5 (E70) Bucureşti – Giurgiu, la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală, în judeţul Giurgiu, a avut loc o coliziune între două autoturisme.

692 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Giurgiu, vineri dimineaţa, la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală, soldat cu două decese UPDATE

Accident auto grav pe DN5, în Giurgiu, soldat cu un deces

UPDATE: O altă persoană a decedat în urma accidentului produs în judeţul Giurgiu, numărul deceselor ajungând la două.

Zece persoane sunt implicate, dintre care trei încarcerate. Potrivit primelor date, o persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite.

Echipajele SAJ au preluat două victime, iar SMURD o victimă pe care le transportă la spitale din Capitală.

Circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe una dintre cele patru benzi.

„La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, autospeciala pentru transport personal şi victime multiple şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi 5 ambulanţe SAJ. De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD”, transmite ISU Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici