Accident grav în judeţul Constanţa, soldat cu nouă răniţi. O autoutilitară şi două autoturisme au fost implicate

Nouă persoane au fost rănite, între care două grav, într-un accident rutier petrecut, vineri seară, pe DN 22, în judeţul Constanţa, în care au fost implicate o autoutilitară şi două autoturisme.

475 afișări
Imaginea articolului Accident grav în judeţul Constanţa, soldat cu nouă răniţi. O autoutilitară şi două autoturisme au fost implicate

Accident grav în judeţul Constanţa, soldat cu nouă răniţi. O autoutilitară şi două autoturisme au fost implicate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, un bărbat de 45 de ani, care conducea un autoturism pe DN 22, dinspre Mihai Viteazu către Constanţa, nu a observat o autoutilitară care era oprită pentru a vira la stânga peste marcajul simplu continuu care separă sensurile de mers şi a izbit-o în plin.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în afara şoselei, către stânga sensului de mers, iar autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers, unde s-a ciocnit frontal cu o altă maşină, ce se deplasa dinspre Constanţa către Mihai Viteazu.

În momentul accidentului, în autoutilitară, care este prevăzută cu cinci locuri, se aflau 12 persoane, trei în habitaclul autoturismului şi nouă în platforma carosată închisă a acestuia.

În urma impactului, şoferul autoutilitarei şi şase pasageri au fost răniţi, doi dintre ei grav.

De asemenea, şi şoferul autoturismului vinovat şi fiul acestuia, în vârstă de patru ani, au fost răniţi uşor.

Toate cele nouă persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate

În prezent, accidentul este cercetat de poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici