ACCIDENT GRAV în Olt: O persoană a murit şi alte 14 au fost rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Şoferul microbuzului, vinovat

Numărul persoanelor rănite în urma accidentului din judeţul Olt a ajuns la 14, una fiind preluată de un elicopter SMURD, iar un bărbat a decedat, poliţiştii stabilind că şoferul microbuzului nu a acordat prioritate autoturismului la intrarea de pe un drum judeţean pe DN 65.

2453 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Olt: O persoană a murit şi alte 14 au fost rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Şoferul microbuzului, vinovat

ACCIDENT GRAV în Olt: O persoană a murit şi alte 14 au murit, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Şoferul microbuzului, vinovat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul aflat în stop cardio-respirator a decedat, medicii încercând să îl resusciteze câteva zeci de minute. Acesta era pasager în autoturism.

De asemenea, 14 persoane - 11 din microbuz şi trei din autoturism - au fost rănite. Unul dintre răniţi, care avea multiple traumatisme, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean din Craiova.

Răniţii au fost transportaţi la unitatea medicală craioveană, precum şi la spitalul din Balş.

Potrivit sursei citate, ceilalţi opt pasageri din microbuz au fost evaluaţi de medici şi au primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Olt au declarat că accidentul a fost provocat de şoferul microbuzului.

Astfel, microbuzul circula pe DJ 644, iar la kilometrul 30, la o intersecţie cu DN 65, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula regulamentar dinspre Craiova spre Slatina.

Accidentul a avut loc, joi dimineaţă, între Slatina şi Craiova, pe DN 65, în localitatea Bobiceşti, judeţul Olt.

În microbuz se aflau 19 pasageri, iar în autoturism erau patru persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici