Accident grav în Teleorman: Şase oameni, între care cinci bulgari, transportaţi la spital

Şase persoane, între care cinci cetăţeni bulgari, au fost transportate la spital, marţi seara, în urma unui accident rutier produs din cauza unei depăşiri riscante, pe Drumul European 70, în judeţul Teleorman, transmite corespondentul MEDIAFAX.

790 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Teleorman: Şase oameni, între care cinci bulgari, transportaţi la spital

Accident grav în Teleorman: Şase oameni, între care cinci bulgari, transportaţi la spital

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Teleorman, accidentul s-a produs după ce şoferul bulgar a efectuat o depăşire şi, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi nu a mai putut reveni pe sensul său de mers, întrând în coliziune cu autoturismul care venea din sens opus.

”Un cetăţean bulgar de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul European 70, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism, iar când a vrut să revină pe sensul de mers a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un autoturism care se deplasa regulamentar, din sens opus, condus de o femeie de 26 de ani din Giurgiu”, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţi ai IPJ Teleorman.

Într-una dintre maşini se aflau cinci cetăţeni bulgari, iar în cealaltă o femeie, din Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat pompieri militari şi echipaje medicale, toate cele şase persoane fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Urgenţă (ISU) Teleorman au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că din primele date, două dintre cele şase persoane sunt rănite grav, respectiv un cetăţean bulgar şi femeia din Giurgiu.

”Dintre cele şase victime două au suferit traumatisme mai grave”, potrivit ISU Teleorman.

Traficul s-a desfăşurat cu restricţii de viteză circa 30 de minute în zona producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici