Accident grav pe Autostrada A2: Patru persoane au fost rănite/ Traficul rutier este oprit pe sensul spre litoral | FOTO

Circulaţia este întreruptă, luni dimineaţă, pe Autostrada A2, pe sensul spre litoral din cauza unui accident în urma căruia patru persoane au fost rănite, informează Centrul Infotrafic. Traficul este oprit în zona localităţii Valu lui Traian din Constanţa.

5005 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe Autostrada A2: Patru persoane au fost rănite/ Traficul rutier este oprit pe sensul spre litoral | FOTO

Accident grav pe Autostrada A2: Patru persoane au fost rănite/ Traficul rutier este oprit pe sensul spre litoral

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă, la ora transmiterii ştirii, pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti către Constanţa, la kilometrul 206, în zona localităţii Valu lui Traian (judeţul Constanţa).

Cauza este producerea unui accident rutier. În urma impactului dintre trei maşini, patru persoane au fost rănite, mai arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici