ACCIDENT în judeţul Constanţa: Trei morţi şi trei răniţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Persoanele rănite au suferit multiple traumatisme

Trei persoane au murit şi trei au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, duminică, în judeţul Constanţa, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a ciocnit cu alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus.

1172 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în judeţul Constanţa: Trei morţi şi trei răniţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Persoanele rănite au suferit multiple traumatisme

ACCIDENT în judeţul Constanţa: Trei morţi şi trei răniţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Persoanele rănite au suferit multiple traumatisme (Imagine: Shutterstock)

UPDATE 16:10 - Cele trei persoane rănite în accidentul cu trei morţi au suferit multiple traumatisme

Cele trei persoane rănite în accidentul rutier petrecut în comuna constănţeană Stupina, soldat şi cu trei morţi, au fost internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acestea suferind multiple traumatisme, dar starea lor fiind stabilă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Vaslui, conducea, duminică, în jurul prânzului, un autoturism Dacia Logan pe DN 2A, din direcţia Hârşova către Constanţa. La un moment dat, în apropierea localităţii Stupina, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a lovit cu un Volkswagen care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, şoferul Loganului şi alte două femei din aceeaşi maşină, una în vârstă de 59 de ani, iar cealaltă de 60 de ani, au murit, iar un alt pasager din Dacie a fost rănit.

De asemenea, şi celelalte două persoane din Volkswagen, un bărbat în vârstă de 49 de ani şi fata lui de 12 ani, au fost rănite.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cei trei răniţi erau stabili atunci când au fost preluaţi de echipajele medicale, deşi suferiseră multiple traumatisme.

Ei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde au rămas internaţi pentru continuarea investigaţiilor medicale.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, un elicopter SMURD, un echipaj de descarcerare şi mai multe echipaje de Poliţie.

Circulaţia în zonă a fost întreruptă iniţial pe ambele sensuri, după care s-a putut circula pe un singur sens câteva zeci de minute, până când traficul a fost reluat în condiţii normale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici