Accident în lanţ: Două persoane au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit pe Defileul Jiului - FOTO

Două persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, pe Defileul Jiului, în localitatea Bumbeşti-Jiu din judeţul Gorj, după impactul dintre trei maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1088 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ: Două persoane au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit pe Defileul Jiului - FOTO

Accident în lanţ: Două persoane au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit pe Defileul Jiului - FOTO

Potrivit IPJ Gorj, accidentul s-a produs, duminică, pe DN 66, în localitatea Bumbeşti-Jiu.

Două maşini din judeţul Hunedoara şi una din judeţul Gorj s-au ciocnit, iar una dintre acestea s-a răsturnat în şanţul de lângă drum.

accident

Au fost rănite două persoane care au rămas încarcerate în urma impactului şi au fost extrase din maşină de către pompieri.

„Primele echipaje sosite la faţa locului au fost pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti-Jiu care au constatat că în urma impactului dintre cele trei autovehicule, unul dintre acestea, în care se aflau patru persoane, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Doi dintre ocupanţi au reuşit să se autoevacueze, însă două persoane au rămas încarcerate. S-a intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul şi acordarea primului ajutor calificat. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 ani şi un bărbat în vârstă de 60 de ani", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

accident

Cele două victime erau conştiente şi au fost transportate la UPU Târgu-Jiu.

Potrivit rfeprezentantului ISU Gorj, ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii au refuzat să fie transportaţi la spital.

Taguri:
accident,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici