Accident mortal în Sălaj, şoferul a fugit de la locul accidetului

Un şofer din Zalău a lovit mortal, joi seara, cu duba pe care care o conducea, un bărbat de 77 de ani. Accidentul a avut loc în localitatea Sălăjeni, judeţul Sălaj, iar şoferul a părăsit locul accidentului.

1230 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Sălaj, şoferul a fugit de la locul accidetului

Accident mortal în Sălaj, şoferul a fugit de la locul accidetului

Potrivit unui comunicat al IPJ Sălaj, transmis vineri, şoferul vinovat a fost găsit de poliţişti la domiciliu şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Joi seară, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoutilitara pe direcţia Satu Mare – Zalău, în localitatea Sălăjeni, a accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din comuna Bocşa, care se afla căzut pe acostamentul drumului. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. Acesta a fost identificat la ora 23.30 la domiciliu. La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ”, se arată în comunicat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
murit,
fugit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici