Un microbuz în care se aflau nouă persoane a căzut în râul Bicaz | FOTO

  • Un microbuz în care se aflau 9 persoane a căzut, în noaptea de joi spre vineri, în râul Bicaz.
  • Potrivit poliţiştilor, şoferul ar fi spus că maşina a derapat din cauza poleiului.
  • Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
2633 afișări
Imaginea articolului Un microbuz în care se aflau nouă persoane a căzut în râul Bicaz | FOTO

Un microbuz în care se aflau nouă persoane a căzut în râul Bicaz

Potrivit ISU Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident produs în comuna Bicaz Chei, unde un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat în albia râului Bicaz.

Persoanele aflate în microbuz s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei şi o ambulanţă de la SAJ.

Pompierii au scos din microbuz bagajele pasagerilor, iar cu ajutorul unui utilaj pus la dispoziţie de Primăria Bicaz Chei a fost scos şi microbuzul din râu.

Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Conform primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Neamţ, în microbuzul care pleca spre Anglia se aflau nouă persoane, inclusiv şoferul.

Acesta le-a spus poliţiştilor că, din cauza poleiului, maşina a derapat şi a ajuns în albia pârâului. „Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
microbuz,
căzut,
râu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici