Accident rutier GRAV în Constanţa: Trei persoane, printre care un copil de 3 ani, au murit | FOTO

Două femei şi un copil de trei ani au murit, miercuri seara, în urma impactului dintre trei maşini, în localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa. O altă femeie a fost rănită grav. Şoferul vinovat, care ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, a fost reţinut de poliţişti.

7538 afișări
Imaginea articolului Accident rutier GRAV în Constanţa: Trei persoane, printre care un copil de 3 ani, au murit | FOTO

Constanţa: Trei morţi, între care un copil, în urma impactului dintre trei maşini

Potrivit primelor informaţii primite din partea Poliţiei Constanţa, accidentul rutier a avut loc la ieşirea din oraşul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, în zona podului care traversează Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari. Trei maşini au fost implicate în acest accident, una dintre ele răsturnându-se pe pod.

În urma impactului, două femei, de 31 şi 61 de ani, şi un copil de trei ani au murit, iar o altă femeie, de 44 de ani, a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii au reţinut un bărbat, care se pare că ar fi vinovat de producerea accidentului şi care ar fi încercat să fugă de la faţa locului.

Circulaţia rutieră pe DN2A, în zona respectivă, a fost oprită pe ambele sensuri, timp de aproximativ o oră, formându-se cozi pe mai mulţi kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici