Accident TERIBIL în Prahova: O femeie a murit după ce o bucată de tablă smulsă de vânt a tăiat-o la gât

O femeie din localitatea Măneşti, judeţul Prahova, a murit, sâmbătă, după ce o bucată de tablă a fost smulsă de vânt de pe toaleta din curte şi i-a provocat o rană la nivelul gâtului. Poliţiştii au deschis o ancheta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2994 afișări
Imaginea articolului Accident TERIBIL în Prahova: O femeie  a murit după ce o bucată de tablă smulsă de vânt a tăiat-o la gât

O femeie din Prahova a murit după ce o bucată de tablă smulsă de vânt a tăiat-o la gât

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, o bucată de tablă s-ar fi desprins, din cauza vântului, şi a lovit o femeie în vârstă de 50 de ani din Măneşti. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii.

“O femeie de 50 de ani, găsită decedată, cu plagă tăiată accidental la nivelul gâtului, cu interesare vasculară. Am intervenit cu un echipaj cu medic”, a declarat Duţă.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au precizat că tabla desprinsă este de la toaleta din curte.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii acestui incident.

În judeţul Prahova este cod galben de vânt până la ora 20, fiind semnalate intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 55 - 65 km/h.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici