Accidentul de muncă de la Biblioteca Naţională. USR PLUS îl consideră vinovat pe primarul Robert Negoiţă

  • Reprezentanţii USR PLUS consideră că primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, trebuie să răspundă în faţa justiţiei pentru accidentul de muncă petrecut luni seara, în zona Bibliotecii Naţionale, pentru că nu ar exista autoritzaţie de construire, iar firma ar fi acţionat la ordinul lui verbal.
  • „Rezultatul lucrării făcute invers l-am văzut cu toţii: doi oameni au murit, iar alţi patru au ajuns la spital”, spun liderii formaţiunii politice.
2107 afișări
Imaginea articolului Accidentul de muncă de la Biblioteca Naţională. USR PLUS îl consideră vinovat pe primarul Robert Negoiţă

Iresponsabilitatea primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, se traduce în pierderi de vieţi omeneşti. USR PLUS consideră ca primarul Robert Negoiţă trebuie să răspundă în faţa reprezentanţilor justiţiei privind tragedia petrecută luni seară. Din primele informaţii şi documente pe care le au consilierii USR PLUS, nu există autorizaţie de construire pentru lucrarea derulată lângă Biblioteca Naţională. De altfel, în administraţia publică locală este un fapt binecunoscut că firmele primăriei sectorului 3 acţionează la ordinul verbal al lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3”, spun cei de la USR PLUS pe Facebook.

Aceştia acuză că pe şantierul deschis lângă Biblioteca Naţională nu au mai fost făcute doar lucrări fără avize şi fără autorizaţii care nu respectă normele de mediu, ca pe Esplanada, ci, se pare, „lucrări nelegale de punere în siguranţă a unui drum, dar asta după ce au fost puse bordurile şi elemente de iluminat”.

În plus, liderii USR PLUS consideră că este „scandalos” că în continuare firmele de construcţie din subordinea Consiliului Local al Sectorului 3 „acţionează la ordinul verbal al lui Robert Negoiţă şi nu se respectă nici un fel de măsuri de siguranţă a muncii”.

Doi muncitori au murit şi patru au fost răniţi, transportaţi la spital, după surparea malului de pământ din Capitală, din zona Bibliotecii Naţionale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici