Accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu: Una dintre victime a fost înmormântată

Una dintre victimele accidentului rutier provocat de realizatorul TV Şerban Huidu, Ioan Garbis, a fost înmormântată miercuri la Cimitirul Bisericii Greceşti "Sfânta Treime", din Braşov, în prezenţa a aproximativ 50 de persoane.

440 afișări
Imaginea articolului Accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu: Una dintre victime a fost înmormântată

Accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu: Una dintre victime a fost înmormântată

Slujba religioasă a început în jurul orei 13:00, la aceasta participând în jur de 50 de persoane, în principal prieteni, foşti colegi de liceu ai lui Ioan Garbis şi câteva rude.

Ioan Garbis, în vârstă de 57 de ani, a fost înmormântat, miercuri, în jurul orei 14:30, în Cimitirul Bisericii Greceşti, alături de părinţii săi.

Atât familia lui Şerban Huidu, cât şi postul de televiziune Prima Tv au trimis coroane de flori.

Ioan Garbis a fost singurul care a supravieţuit încă 20 de ore după tragicul accident provocat, duminică, pe DN1, în localitatea braşoveană Timişul de Sus, de către realizatorul TV Şerban Huidu, în urma căruia alte două persoane au murit pe loc.

Prietenii şi foştii colegi de liceu care s-au strâns, marţi seară, la Capela Bisericii "Sfânta Treime" din centrul municipiului Braşov, unde se afla sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ioan Garbis, spun că acesta era un admirator al emisunii "Cronica Cârcotaşilor" a lui Şerban Huidu şi că era un om de calitate, deosebit, foarte educat, cu un umor fin, care nu deranja pe nimeni.

Ioan Garbis a făcut Liceul Şaguna, cel mai prestigios liceu din Braşov, făcând parte din singura clasă de băieţi din şcoală din acea vreme, între anii 1969 - 1973, clasă din care făcea parte şi cunoscutul muzician Alexandru Andrieş.

Ştefan Lungu Balogh, în vârstă de 65 de ani, altă victimă a accidentului provocat de Huidu, a fost înmormântat, marţi seară, în cimitirul "Căpşunica" din cartierul Astra al Braşovului, în prezenţa a aproximativ o sută de persoane - rude, prieteni, foşti colegi.

Trupul Magdei Drăghici (54 de ani), decedată în urma aceluaişi accident, a fost depus la capela Bisericii "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" de pe strada Aurel Vlaicu din Braşov pentru priveghi, urmând să fie transportat la Bucureşti pentru incinerare.

Garbis, Balogh şi Drăghici lucrau la firma Toledo SRL de pe Calea Feldioarei din Braşov, o societate care activează în domeniul distribuţiei de maşini de legat, înfoliat, maşini de paletizat, maşini de lipit şi materiale consumabile şi la care Garbis şi Drăghici erau asociaţi şi patroni, iar Lungu era şoferul.

Duminică, deşi patronii firmei aveau maşini personale de teren, Lungu a insistat să folosească maşina firmei, o Dacia Logan, căreia îi pusese cauciucuri de iarnă cu câteva zile în urmă.

Tot marţi seară, sicriele cu trupurile neînsufleţite ale celorlalte două victime ala accidentului au fost depuse la capele. Trupul femeii a fost dus la capela Bisericii "Sfinţii Apostoli Petru si Pavel" de pe strada Aurel Vlaicu din Braşov, în timp ce sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ioan Garbis a fost depus la Capela Bisericii greceşti "Sfânta Treime" din Braşov, urmând ca bărbatul să fie îngropat miercuri în cimitirul bisericii.

Cei trei se aflau, duminică, în autoturismul Dacia Logan care a fost lovit de maşina de teren Mercedes condusă de realizatorul TV Şerban Huidu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici