Aeroporturi Bucureşti are un nou Consiliu de Administraţie, care include o fostă asistentă a Dacianei Sârbu la Bruxelles

Compania Naţională "Aeroporturi Bucureşti" (CNAB) are un nou Consiliu de Administraţie din care face parte Geanina Cristina Puşcaşu, numită în 2012 consilier de stat în aparatul de lucru al primului-ministru şi fostă asistentă la Bruxelles a europarlamentarului Daciana Sârbu, soţia premierului.

222 afișări
Imaginea articolului Aeroporturi Bucureşti are un nou Consiliu de Administraţie, care include o fostă asistentă a Dacianei Sârbu la Bruxelles

Aeroporturi Bucureşti are un nou Consiliu de Administraţie, care include o fostă asistentă a Dacianei Sârbu la Bruxelles (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Din noul CA, aprobat joi de AGA companiei, fac parte şi Sorin Stoicescu, director în cadrul ROMATSA şi fost Director al Aviaţiei Civile, omul de afaceri Mirică Dimitrescu, proprietar Medallion Air, Cosmin Pesteşan - director în Ministerul Transporturilor şi Adrian Cighi, reprezentant al Fondului Proprietatea.

Pesteşan a făcut parte şi din vechiul CA, alături de Dan Iulius Plaveti (preşedinte), Anişoara Cornilă, Gabriel Dumitraşcu şi Mihai Cristian Marinescu.

Procesul de selecţie s-a desfăşurat în conformitate cu dispoziţiile OUG 109 din 2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, informează Ministerul Transporturilor, într-un comunicat.

CNAB, deţinută de Ministerul Transporturilor, administrează cele două aeroporturi ale Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici