Aglomerări de pasageri ale aeroportului Henri Coandă. Care este cauza

CNAB informează pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă privind posibile aglomerări pe fluxurile de pasageri, în special pe cel de sosiri internaţionale, la orele de vârf. Acestea se produc pentru că sosesc multe curse într-un interval scurt de timp.

18146 afișări
Imaginea articolului Aglomerări de pasageri ale aeroportului Henri Coandă. Care este cauza

Aglomerări de pasageri ale aeroportului Henri Coandă. Care este cauza

„Aglomerări pe fluxurile de pasageri ale aeroportului Henri Coandă. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) informează pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă privind posibile aglomerări pe fluxurile de pasageri, în special pe cel de sosiri internaţionale, la orele de vârf. Aceste aglomerări se produc în condiţiile în care, într-un interval foarte scurt de timp, sosesc multe curse internaţionale, iar valorile de trafic de pasageri se ridică deja la peste 85% din valorile ultimului an prepandemic (2019)”, potrivit unui comunicat de presă.

CNAB şi Poliţia de Frontieră anunţă că au luat măsuri de suplimentare a personalului care asigură dirijarea sau informarea pasagerilor pe fluxul de sosiri şi controlul documentelor.

„Astfel, la orele de vârf, toate ghişeele de frontieră funcţionează la capacitate maximă şi, în consecinţă, timpul de aşteptare este redus la minimum posibil. Aglomerări se produc în continuare, la orele de vârf (în special dimineaţa devreme) şi pe fluxul de plecări internaţionale. Şi aici, personalul aeroportului, al agenţilor de handling şi companiilor aeriene, precum şi cel al Poliţiei de Frontieră şi al Brigăzii Antitero face eforturi constante pentru a asigura fluenţa şi rapiditatea efectuării formalităţilor şi controalelor obligatorii. Recomandăm pasagerilor să manifeste răbdare şi înţelegere şi să respecte indicaţiile personalului din aeroport. Totodată, menţinem recomandarea ca pasagerii care vor decola la orele de vârf să se prezinte la aeroport cu trei ore înainte de ora programată a zborului”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici