Aglomeraţie pe DN1, pe sensul dinspre Braşov. S-au format coloane de maşini. Poliţiştii recomandă o rută alternativă

Poliţiştii recomandă şoferilor care circulă pe DN1, Valea Prahovei, pe sensul dinspre Braşov, să circule pe ruta alternativă Săcele - Cheia - Ploieşti, în condiţiile în care traficul pe DN1 este intens şi s-au format coloane de maşini.

391 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe DN1, pe sensul dinspre Braşov. S-au format coloane de maşini. Poliţiştii recomandă o rută alternativă

Aglomeraţie pe DN1, pe sensul dinspre Braşov. S-au format coloane de maşini. Poliţiştii recomandă o rută alternativă

Potrivit Centrului Infotrafic, duminică traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei.

Pe sensul de mers dinspre Braşov există coloane de maşini la intrarea în Comarnic dinspre Predeal şi între Buşteni şi Sinaia.

Şoferii care circulă pe relaţia Braşov – Ploieşti pot folosi ruta alternativă Săcele –Cheia –Ploieşti, pe care, până acum, nu au apărut probleme de trafic.

Trafic îngreunat pe DN1, se circulă cu viteză redusă pe mai multe tronsoane spre Bucureşti

Drumul naţional 1 este foarte aglomerat, duminică, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborâre dinspre munte se circulă cu viteză redusă, în condiţiile în care turiştii se întorc acasă de la munte.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza numărului foarte mare de turişti care se întorc de la munte, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către Capitală, unde în prezent se circulă cu o viteză de aproximativ 30 de kilometri pe oră.

Poliţiştii se aşteaptă ca viteza să scadă şi mai mult în orele următoare.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii sunt sfătuiţi să folosească ruta ocolitoare: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, unde valorile de trafic sunt reduse în acest moment şi se circulă fluent.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici