Agresorul din Satul de Vacanţă Mamaia este cercetat, sub control judiciar, pentru tentativă de omor

Bărbatul care la sfârşitul săptămânii trecute a înjunghiat două persoane în Satul de Vacanţă din Mamaia, în urma unui conflict spontan izbucnit la o terasă, şi care apoi a fugit de la locul faptei, este cercetat sub control judiciar, au decis procurorii constănţeni.

144 afișări
Imaginea articolului Agresorul din Satul de Vacanţă Mamaia este cercetat, sub control judiciar, pentru tentativă de omor

Agresorul din Satul de Vacanţă Mamaia este cercetat, sub control judiciar, pentru tentativă de omor (Imagine: Diana Iurkiewciz/Arhiva Mediafax Foto)

Alexandru Lăzărescu, în vârstă de 28 de ani, din Craiova, s-a predat Poliţiei Mamaia în cursul zilei de joi, venind însoţit de avocatul său. Tânărul a decis să se predea, la patru zile după comiterea faptei, numai după ce anchetatorii reuşişeră să o identifice pe prietena acestuia şi era o chestiune de ore până când ar fi fost prins.

Bărbatul a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii luând în cazul său măsura preventivă a controlului judiciar, fiind pus sub învinuire pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. De asemenea, cercetările sunt continuate şi sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Alexandru Lăzărescu este acuzat că în noaptea de sâmbătă spre duminică a înjunghiat cu un cuţit doi tineri, în vârstă de 29 şi, respectiv, 33 de ani, cu care se luase la ceartă la o terasă din Satul de Vacanţă din staţiunea Mamaia.

Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa, iar unul dintre răniţi, care suferise răni superficiale, a refuzat internarea. Celălalt rănit a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent starea sa de sănătate este stabilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici