Al treilea caz de COVID-19 a fost confirmat la Penitenciarul Jilava

  • Al treilea caz de infectare cu SARS CoV 2 a fost confirmat la Penitenciarul Jilava
  • Un angajat al închisorii a fost testat pozitiv
  • La nivelul întregii Administraţii a Penitenciarelor, 10 angajaţi au fost până acum confirmaţi pozitiv
294 afișări
Imaginea articolului Al treilea caz de COVID-19 a fost confirmat la Penitenciarul Jilava

Al treilea caz de COVID-19 confirmat la Penitenciarul Jilava

Bărbatul a fost contact direct cu primul caz de îmbolnăvire cu COVID-19 şi lucra în sectorul administrativ.

Toate celelalte persoane care au fost testate au primit rezultate negative. Niciun deţinut din închisoarea de la marginea Bucureştiului nu a contractat acest virus.

La nivelul întregii Administraţii a Penitenciarelor, 10 angajaţi au fost până acum confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici