Alba: Lituanian rănit după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă dintr-o zonă greu accesibilă

Un bărbat de cetăţenie lituaniană a fost rănit, marţi seară, după ce s-a răsturnat cu o maşină de teren off-road într-o râpă greu accesibilă, în Cheile Cibului, din judeţul Alba, victima fiind salvată cu mai multe echipaje de pompieri şi descarcerare din Alba şi Hunedoara.

110 afișări
Imaginea articolului Alba: Lituanian rănit după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă dintr-o zonă greu accesibilă

Alba: Lituanian rănit după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă dintr-o zonă greu accesibilă (Imagine: Octav ganea/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Cristian Todor, a declarat corespondentului MEDIAFAX că inspectoratul a fost solicitat să intervină, marţi seară, la un accident produs la limita judeţelor Alba şi Hunedoara, în zona Cheile Cibului - Valea Prii, satul Văleni, transmite corespoondentul MEDIAFAX.

Todor a spus că în accident a fost implicat un autovehicul de teren care s-a răsturnat într-o zonă foarte greu accesibilă, acesta aparţinând unui grup de şase autovehicule off-road în care se aflau 13 persoane.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat şase echipaje din cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din Alba şi Hunedoara, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, două ambulanţe tip B, o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

De asemenea, pentru operaţiunea de căutare-salvare s-a intervenit în cooperare cu forţe din cadrul IPJ Alba, IPJ Hunedoara, SVSU Almaşu Mare, două autovehicule off-road din Orăştie, Salvamont Hunedoara şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba.

Cristian Todor a spus că în urma evenimentului bărbatul care se afla în maşina de teren răsturnată, un cetăţean de naţionalitate lituaniană, a fost rănit.

"Victima este stabilă, a fost preluată de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la UPU Alba. În zonă, se continuă intervenţia pentru scoaterea autovehiculului de teren", a mai spus Todor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici