Video ALERTĂ ANM: Cod galben de ploi şi vijelii în Capitală şi mai multe judeţe din ţară / VIDEO

Meteorologii au emis, duminică, cod galben de ploi şi vijelii pentru mai multe judeţe din ţară, între care şi Ialomiţa, Ilfov şi Dâmboviţa. Potrivit ANM, se vor semnala descărcări electrice, vânt, grindină de mici dimensiuni şi averse.

7118 afișări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare cod galben de ploi pentru Ialomiţa, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Timiş, Alba, dar şi pentru judeţul Ilfov.

Totodată, ANM a emis, duminică, cod galben de ploi şi pentru Bucureşti, valabil până la ora 16:00.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni, averse ce vor cumula local 25 l/mp.

Taguri:
cod galben,
anm,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici