Alertă meteo: Cod galben de ceaţă pentru 10 judeţe. Pentru alte două este valabilă atenţionare de vânt puternic

Zece judeţe sunt sâmbătă dimineaţă sub atenţionare cod galben de ceaţă emisă de ANM. Pentru alte două judeţe, meteorologii au emis o atenţionare de vânt puternic.

792 afișări
Imaginea articolului Alertă meteo: Cod galben de ceaţă pentru 10 judeţe. Pentru alte două este valabilă atenţionare de vânt puternic

Alertă meteo: Cod galben de ceaţă pentru 10 judeţe. Pentru alte două este atenţionare de vânt puternic (Foto: 123RF)

Atenţionarea de ceaţă este în vigoare până la ora 8.00 în judeţele Harghita, Neamţ, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Galaţi şi Iaşi, respectiv până la ora 9.00 în Constanţa şi Tulcea.

În zona joasă a judeţului Neamţ, este posibilă depunerea ce chiciură.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de vânt puternic pentru localităţi din judeţele Arad şi Bihor. Până la ora 11.00, se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze care vor ajunge la rafală la 55 - 65 de kilometri la oră, iar în zona de munte 75-85 de kilometri la oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici