CUTREMURUL din Italia: Alţi trei români morţi în urma cutremurului din Italia. Bilanţul se ridică la cinci persoane de naţionalitate română decedate

Potrivit ultimelor informaţii obţinute din Italia, a fost confirmat decesul altor trei cetăţeni români în urma seismului survenit la data de 24 august 2016 pe teritoriul Italiei, a anunţat MAE. Astfel, la acest moment, numărul cetăţenilor români care şi-au pierdut viaţa în urma cutremurului este de cinci persoane.

9552 afișări
Imaginea articolului CUTREMURUL din Italia: Alţi trei români morţi în urma cutremurului din Italia. Bilanţul se ridică la cinci persoane de naţionalitate română decedate

Alţi trei români morţi în urma cutremurului

CUTREMURUL din Italia. Ministerul Afacerilor Externe a precizat că în ceea ce priveşte semnalările privind cetăţenii români daţi dispăruţi, numărul cazurilor înregistrate până la acest moment este de 11 persoane.

"Verificările sunt în derulare. În continuare, echipa consulară mobilă aflată pe teren acţionează în coordonare cu autorităţile italiene şi întreprinde toate demersurile necesare pentru a stabili dacă printre victime se află şi alţi cetăţeni români", a transmis MAE.

La ultimul anunţ al MAE de joi dimineaţă, bilanţul era de doi morţi şi patru răniţi care se aflau internaţi în spitale, iar persoanele căutate erau în număr de nouă. 

CUTREMURUL din Italia. Cel puţin 247 de persoane au murit, printre care mulţi copii, iar alte sute au fost rănite în urma cutremurelor produse în cursul nopţii de marţi spre miercuri în centrul Italiei, anunţă autorităţile italiene, citate de publicaţia Corriere Della Sera.

Bilanţul anunţat anterior de autorităţile italiene era de 120 de morţi.

Primul cutremur, de 6,0 grade, a avut loc la ora 3.36 (4.36, ora României), în zona Accumoli/Arquata del Tronto (la graniţa dintre regiunile Lazio şi Marche, în centrul Italiei), la adâncimea de doar 4 kilometri. Au urmat alte două mişcări telurice, la orele 4.32 şi 4.33, cu intensităţi de 5,4, respectiv 4,8 grade, la adâncimi de 8 şi 9 kilometri. Cele trei seisme au fost urmate de zeci de replici cu intensităţi între 2 şi 4 grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici