Ambasada Ucrainei din Bucureşti organizează un eveniment de solidaritate la la 8 luni de război

La opt luni de la începerea invaziei Rusiei în Ucraina, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti, are loc, luni, un eveniment de solidaritate cu victimele sărăciei provocate de război: „Un milion de stele”,, la care vor participa membri ai corpului diplomatic, refugiaţi şi bucureşteni solidari.

152 afișări
Imaginea articolului Ambasada Ucrainei din Bucureşti organizează un eveniment de solidaritate la la 8 luni de război

FOTO Ambasada Ucrainei/ Facebook

Evenimentul „Un milion de stele”, organizat la Ambasada Ucrainei la Bucureşti, este organizat de Asociaţia Caritas Bucureşti, marţi, la opt luni de la începerea invaziei Rusiei în Ucraina, în intervalul orar 17.30-18.30.

„Un Milion de Stele” reprezintă un gest de solidaritate cu victimele sărăciei provocate de război.

Acţiunea se va desfăşura în faţa Ambasadei Ucrainei în România din Bucureşti (B-dul Aviatorilor 24).

Vor participa membri ai corpului diplomatic, refugiaţi din Ucraina aflaţi in Bucureşti şi localităţile limitrofe şi bucureşteni solidari cu această cauză.

Va fi prezent PS Cornel Damian, Episcop Auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti.

Participanţii pot oferi un gest concret de solidaritate şi de generozitate aprinzând lumânări, care vor arde timp de 4-5 minute, apoi vor fi stinse şi trimise în Ucraina către persoane rămase fără acces la energie electrică. De asemenea, pot fi donate cu această ocazie candele, lanterne şi baterii de rezervă, fesuri, mănuşi, şosete şi îmbrăcăminte de iarnă. Donaţiile pot fi făcute şi ulterior evenimentului, la sediul Caritas Bucureşti (str. Gheorghe Pripu 22-36) sau la Centrul Caritas Bărăţia, (str. Bărăţiei 27- în curtea Bisericii Romano-Catolice Bărăţia) deschis de luni până vineri între 9-17.

Prin acest eveniment se doreşte să fie tras un semnal de alarmă cu privire la sărăcia provocată de război.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici