Amenda primită de un orădean după ce şi-a tranşat porcul în spatele blocului

Un bărbat a fost amendat, luni, cu 1.000 de lei de Poliţia Locală Oradea după ce a fost prins că şi-a tranşat porcul în spatele blocului. Bărbatul a cumpărat animalul din Biharia şi l-a tranşat după garajele din spatele blocului, ajutat de doi prieteni.

17717 afișări
Imaginea articolului Amenda primită de un orădean după ce şi-a tranşat porcul în spatele blocului

Amenda primită de un orădean după ce şi-a tranşat porcul în spatele blocului

Ioan Nicolae Găluţ, şef serviciu în cadrul Poliţiei Locale Oradea, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că animalul a fost adus de la Biharia, unde fusese sacrificat.

„Un bărbat care locuieşte pe strada Aluminei din cartierul Rogerius din Oradea a fost amendat contravenţional cu 1.000 de lei de Poliţia Locală după ce a fost prins că tranşa un porc în spatele blocului, după garajele din zonă. Acesta era ajutat de doi prieteni şi a spus că a cumpărat porcul de la Biharia, unde a fost sacrificat, de unde l-a adus în Oradea. Vecinii au sunat la Poliţia Locală indignaţi de faptul că bărbatul a tranşat porcul în cartier”, a spus Găluţ.

Reprezentanţii DSVSA Bihor au prelevat probe de carne pentru analize de trichineloză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
amendat,
porc,
garaje

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici