ANRP a cerut acordul pentru ocuparea a 15 posturi vacante. Ponta a scris cifra zero peste 5

Conducerea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor i-a cerut premierului Victor Ponta acordul pentru ocuparea a 15 posturi din totalul celor 26 locuri vacante în organigrama instituţiei, şeful Guvernului scriind însă cifra zero peste 5 şi acceptând astfel ocuparea a doar 10 posturi.

387 afișări
Imaginea articolului ANRP a cerut acordul pentru ocuparea a 15 posturi vacante. Ponta a scris cifra zero peste 5

ANRP a cerut acordul pentru ocuparea a 15 posturi vacante. Ponta a scris cifra zero peste 5 (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Solicitarea i-a fost înmânată premierului vineri, în discuţia avută la sediul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

În cererea înmânată premierului, obţinută de MEDIAFAX, conducerea instituţiei a solicitat acordul pentru asigurarea unui număr minim de personal şi ocuparea, în acest sens, a 15 posturi din totalul celor 26 locuri vacante.

Ponta a studiat documentul, dar a scris cifra zero peste 5, acceptând astfel ocuparea a 10 posturi.

Conducerea ANRP i-a mai solicitat premierului ca în bugetul pentru anul viitor să îi fie rezervată o sumă de 900 milioane lei, explicând că sunt necesare fonduri pentru plata unei tranşe de 10% din despăgubirile datorate persoanelor care au deţinut imobile în Cadrilater şi Basarabia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici