Antonescu consideră că Tăriceanu ar trebui să le spună românilor că a dat Legile Macovei

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a afirmat, duminică la TVR 1, că, în momentul în care „devine eroul împotriva statului de drept (Sic!/ statul paralel - n.r)”, Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să le spună românilor că Legile Macovei au fost date în perioada când acesta era premier.

4463 afișări
Imaginea articolului Antonescu consideră că Tăriceanu ar trebui să le spună românilor că a dat Legile Macovei

Antonescu consideră că Tăriceanu ar trebui să le spună românilor că a dat Legile Macovei

„Despre domnul Tăriceanu ce să zic? Poate că în lunga sa carieră politică acum este într-o situaţie ceva mai convenabilă pentru domnia sa, dar până în momentul în care devine eroul luptei împotriva statului de drept (sic!). Când devine eroul împotriva statului de drept trebuie să facă un lucru. Să-şi aducă aminte şi să spună «români, am uitat ceva. Şi voi aţi uitat dar eu nu ar trebui să uit. Legile Macovei le-am dat eu, Tăriceanu». Legile Macovei, pe seama cărora se pune atâta nenorocire, au fost angajate, răspunderea este angajată de prim-ministru. Macovei nu a fost niciodată prim-ministru, a fost doar ministru (al Justiţiei - n.r.) în Guvernul Tăriceanu”, a declarat Crin Antonescu, duminică la TVR 1.

De asemenea, liberalul a spus, cu referire la Călin Popescu Tăriceanu, că „poziţia aceea pe lângă PSD nu este bună”.

Călin Popescu Tăriceanu a fost premierul României, în perioada 2004-2008, iar Monica Macovei a fost ministru al Justiţiei între 2004 şi 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici