Antrenorul unei echipe de fotbal în stare gravă, după ce a fost bătut de un tânăr

Antrenorul echipei de juniori B la fotbal de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Braşovia, Gheorghe Ciobanu, a fost internat în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu pumnii şi picioarele de un tânăr de 24 de ani, în curtea casei sale din centrul Braşovului, agresorul fiind arestat preventiv.

929 afișări
Imaginea articolului Antrenorul unei echipe de fotbal în stare gravă, după ce a fost bătut de un tânăr

Antrenorul unei echipe de fotbal în stare gravă, după ce a fost bătut de un student (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, tânărul de 24 de ani, care este student în Braşov, l-a bătut cu pumnii şi picioarele pe antrenorul de fotbal, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool.

Antrenorul a primit vizita a doi tineri, de 20 şi 24 de ani, vineri seară, iar cei trei au băut împreună până spre dimineaţă, în jurul orei 03.00 izbucnind un conflict spontan între studentul de 24 de ani şi gazda sa.

"Secţia 1 Poliţie Braşov a fost sesizată prin Serviciul 112 cu privire la faptul că un braşovean a fost agresat fizic în curtea casei sale. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, persoana agresată, un bărbat de 51 ani, fiind transportat în stare gravă cu o ambulanţă la spital. În urma activităţilor desfăşurate, după numai câteva ore de la sesizare, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe suspectul în acest caz, un tânăr de 24 ani din municipiul Braşov. Victima a consumat băuturi alcoolice la domiciliul său, împreună cu tânărul menţionat, şi pe fondul unui conflict spontan, agresorul a lovit-o cu pumnii şi picioarele, după care a fugit de la locul faptei", a spus Naghi, duminică, într-un comunicat.

Celălalt tânăr care s-a aflat în vizită la antrenor, care se pare că îi era instructor auto, are calitate de martor în acest dosar, el neparticipând la agresiune.

Gheorghe Ciobanu a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean Braşov cu un traumatism cranio-cerebral, cu hematom subdural, el fiind operat şi aflându-se în recuperare.

"Se simte mai bine acum. A fost operat pe creier, a avut hemoragie, dar acum este mai bine, a ieşit din comă", a spus Petre Lucian, director adjunct al CSŞ Braşovia.

Medicii au stabilit că viaţa acestuia a fost pusă în pericol, prin urmare, agresorul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat magistraţilor braşoveni, care au emis, duminică, pe numele lui, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru tentativă de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici