Anunţ important de la Auchan. Cum vor funcţiona magazinele în timpul pandemiei

  • Retailerul Auchan schimbă programul magazinelor proprii, din cauza pandemiei
  • Acestea vor fi deschise doar până la ora 21
  • Excepţie vor face magazinele din incinta staţiilor Petrom, care vor funcţiona non-stop
7827 afișări
Imaginea articolului Anunţ important de la Auchan. Cum vor funcţiona magazinele în timpul pandemiei

Anunţ important de la Auchan. Cum vor funcţiona magazinele în timpul pandemiei

Magazinele Auchan şi-au redus, din această săptămână, programul, până la ora 21. Doar magazinele MyAuchan din staţiile Petrom rămân deschise non-stop şi în această perioadă, transmite retailerul într-un comunicat.

Totodată, începând de marţi, 24 martie 2020, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienţi pe toate rutele, cu excepţia oraşelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.

Directorul de marketing al Auchan, Tiberiu Daneţiu spune că măsura a fost adoptată pentru a le permite angajaţilor să ajungă acasă până la ora 22, oferindu-le posibilitatea să respecte recomadările autorităţilor.

Conform ultimelor măsuri ale autorităţilor, în intervalul 22.00 - 6.00 persoanele trebuie să stea în casă şi cei care ies au nevoie de adeverinţe de la serviciu pentru deplasare sau declaraţie pe proprie răspundere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici